Putyin

1 day agoVlagyimir Putyin kijelentette minél hamarabb véget vet a háborúnak majd az orosz csapatok pusztító csapást mértek egy ukrán atomerőműre. Putyin számos közeli szövetségese halt meg megmagyarázhatatlan balesetekben az elmúlt hónapokban felkeltve azt a pletykát hogy belülről indultak lépések az orosz vezető ellen.


Secretary Of Ukrainian Security Council Hungary Wanted To Take Over Part Of Ukraine Hungary Today In 2022 Moscow Ukraine Hungary

Feltételezik azonban hogy a támadás valódi célpontja apja.

. Vlagyimir Putyin orosz elnök közeli szövetségesének lányát állítólag megölték Moszkva közelében. A Sanghaji Együttműködési Szervezet SCO csúcstalálkozója aznap kezdődik Szamarkandban az orosz elnök pedig számos vezető mellett találkozik Hszi Csin-ping kínai. Eddig az orosz haderő személyi állománya 101 milliós volt a mostani létszámbővítéssel 115 millióra nő a fegyveres erők harcoló alakulatainak létszáma a haderő által foglalkoztatottak.

Az ügyben eljáró orosz nyomozóbizottság szerint Darja Dugina hazafelé tartott autójával amikor a jármű felrobbant. Vlagyimir Putyin orosz elnök csütörtökön kelt rendeletében az orosz hadsereg létszámának jelentős 137 ezer fős emelését tűzte ki célul és erre jövő év januárjáig adott időt. Aláírta Vlagyimir Putyin elnök azt a rendeletet mellyel 137 ezer fővel növeli az orosz haderő személyi állományának létszámát írja az NBC News és nyomán a Portfolio.

Putyin az Egyesült Államokat a NATO-t a kollektív Nyugatot és a nyugati globalista elitet provokációk szervezésével és az európai biztonság összeomlasztásával vádolta meg. Pokolgépes merényletben meggyilkolták Vlagyimir Putyin közeli szövetségesének Alekszandr Dugin orosz filozófusnak a lányát - írja a BBC. Az Interfax orosz hírügynökség közleményére hivatkozva írja az MTI hogy csütörtök reggel Üzbegisztán fővárosába érkezett Vlagyimir Putyin orosz elnök.

Ha a területi integritásunkat veszély fenyegeti ha meg kell védeni Oroszországot és a népünket akkor minden lehetséges eszköz bevetésére. A lépés 180 fokos fordulat az elmúlt évek erőfeszítéseihez képest mikor a Kreml épp azon volt hogy karcsúsítsa a hadsereget. Az orosz erők támadást indítottak a Mikolajiv régióban található pivdennoukrainszki erőmű ellen Ukrajna második legnagyobb erőműve robbanást okozva mindössze 300.

Az orosz állami média szerint Darja Dugina autóját felrobbantották miközben hazafelé tartott számolt be a BBC. Álláspontja szerint a NATO keleti szárnyán a támadó erők csapásmérő képességének növelésével a katonai infrastruktúra fejlesztésével és a rakétavédelem telepítésével nem. Putyin puccstól tart miután megölték barátja lányát egy autórobbantásban.

Vladimir Putin visited the open coffin of the last Soviet leader Mikhail Gorbachev on ThursdaySubscribe to Guardian News on YouTube httpbitlyguardi. 1 day agoBeszédében Vlagyimir Putyin azzal vádolta meg a a nyugati hatalmakat hogy nem akarnak békét Ukrajna és Oroszország között illetve hogy atomfegyverekkel zsarolják Oroszországot.


Putyin Fel Fuggetlen Hirugynokseg Fictional Characters Talk Show Movies


Hitno Zelenski Pozvao Putina Na Pregovore In 2022 Vest


Deniz Ulke Aribogan On Twitter Suit Jacket Single Breasted Suit Jacket Jackets


Pin Su News


Kulfold Meggyilkoltak Putyin Egyik Legelszantabb Biralojat Boris Nemtsov Human Rights Council Europe News


News Russia La Russia Legalizza Le Criptovalute Ma La Banca Centrale Si Oppone Rusya Para Moskova


A Kemugy Ellenere Szivesen Latott Vendeg Belgradban Putyin Fuggetlen Hirugynokseg Guys People Serbian


Piontkovskij Sostoyanie Putina Ocenivaetsya Uzhe Za Sotnyu Milliardov Dollarov Sotnya Putin Sostoyanie


Pin En Noticias De Cuba


Photos Ilyushin Il 96 300pu Aircraft Pictures Airliners Net Aircraft Commercial Aircraft Aircraft Pictures


Pin On Portre


Putyin A Papanal Fuggetlen Hirugynokseg


Bkt R9dgvmb Hm


Nem Is Hinned Milyen Gyonyoruek Vlagyimir Putyin Lanyai Fotokon Mariya Es Jekatyerina Via Femina Http Femina Hu


Vege A Baratsagnak Orban Most Putyin Ellen Fordult Tie Clip Ami Tie


Rusya Da Tarihi Erdogan Putin Gorusmesinden Kareler Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan Rusya Federasyonu Devlet Baskani Vladimir Devlet Baskani Gelin Rusya


Fohos International Vlagyimir Putyin 2 Resz 2020 06 04 Hir Tv In 2022 Tv Fictional Characters International


Ujabb Haboruk A Kuszobon Egy Szamuzott Orosz Oligarcha Szerint Ez Lehet Putyin Kovetkezo Lepese In 2022 Fictional Characters Character Lifestyle


Yuri Ushakov Said That The Issues Of Military Cooperation Between Russia And Greece Are Important Considering That Athens Has The Constant Yuri Athens Military

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1